«Φύλλο και φτερό» τα πόθεν έσχες της χήρας του Γιώργου Τράγκα

Εξηγήσεις για 30 εκατομμύρια ευρώ καλείται να δώσει η χήρα του Γιώργου ΤράγκαΜαρία Καρρά. Τα συγκεκριμένα χρήματα φέρεται να μην είχε δηλώσει σε πόθεν έσχες από το 2012 έως το 2016.

Μάλιστα, από το 2017 έως το 2022 η κυρία Καρρά φέρεται να μην υπέβαλε καθόλου δήλωση πόθεν έσχες.

 

Η κυρία Καρρά ωστόσο, όπως λέει ο δικηγόρος της, δεν έχει λάβει ακόμα κλήση για την παροχή εξηγήσεων ως ύποπτη τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα συγκεκριμένα χρήματα αφορούν αποκλειστικά το εισόδημα της Μαρίας Καρρά και δεν έχουν καμία σχέση με την κληρονομιά του δημοσιογράφου.

«Με τρόπο κατηγορηματικό σας διαβεβαιώνω πως η εντολέας μου Μαρία Καρρά δεν έχει λάβει μέχρι αυτή τη στιγμή καμία κλήτευση για την προκαταρκτική διαδικασία, δεν έχει ζητήσει και δεν της έχει χορηγηθεί προθεσμία και δεν της έχει γνωστοποιηθεί καμία κατηγορία» δήλωσε στο MEGA ο συνήγορος υπεράσπισης της Μαρίας Καρρά, Θεόδωρος Μαντάς.

Η κυρία Καρρά δηλώνει έτοιμη μέσω του συνηγόρου της να δώσει όλες τις απαντήσεις στις εισαγγελικές αρχές σχετικά με περιουσιακά της στοιχεία, ακίνητα και καταθέσεις τα οποία είτε δεν έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες της είτε δε δικαιολογούνται από τα εισοδήματα της. «Είμαστε εδώ. Στο αμέσως επόμενο διάστημα επιθυμούμε να δρομολογηθεί και να ολοκληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση γιατί εκεί η Μαρία Καρρά θα εισφέρει με πληρότητα τις θέσεις της, τη βεβαιότητα της και την αθωότητα της» προσέθεσε ο κ. Μαντάς.

Σε εξέλιξη από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται η έρευνα από την οικονομική εισαγγελία σχετικά με τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων για τη μεγάλη περιουσία που φέρεται να απέκτησε ο Γιώργος Τράγκας στην οποία περιλαμβάνονται πολυτελή ακίνητα ανά την υφήλιο, ράβδοι χρυσού και άλλα περιουσιακά στοιχεία. Η Μαρία Καρρά αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την παροχή εξηγήσεων μέσω πταισματοδίκη προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ

Generated by Feedzy