Έχει γεμίσει κάθε σπιθαμή του σώματός του με τατουάζ – «Κάποιες φορές οι άνθρωποι με φοβούνται»

Οι άλλοι τον βλέπουν ως «δαίμονα», στο σπίτι του όμως είναι απλώς ο «μπαμπάκας». Ο 25χρονος tattoo artist, Raiden Kraneo Dos Caras, ήταν μόλις 12 ετών όταν έκανε το πρώτο του τατουάζ και σήμερα ολόκληρο το σώμα του είναι καλυμμένο με αυτά.

«Οι άνθρωποι λένε ότι είμαι ένας δαίμονας. Θεωρώ όμως τον εαυτό μου άνθρωπο, όπως και όλοι οι άλλοι», λέει ο Caras. Ο πατέρας ενός παιδιού από την Κολομβία λατρεύει τα τατουάζ από την παιδική ακόμα ηλικία. Μέχρι τα 17 του, είχε κάνει παρεμβάσεις στο σώμα του, κάτι που αποκαλεί καλλιτεχνική έκφραση.

Τότε βρήκε και την κλίση του, σύμφωνα με όσα είπε στο South West News Service. Ο Caras έχει μια τρίχρονη κόρη, την Alice, με τη σύζυγό του, την 25χρομη Angie Katherine.

Ο ίδιος λέει ότι συχνά λαμβάνει μηνύματα από ανθρώπους online , οι οποίοι επικρίνουν την εμφάνισή του και «βγάζουν δηλητήριο». Ωστόσο, κανείς δεν έχει καταφέρει ακόμη να τολμήσει να του τα πει μπροστά του, όπως σημειώνει.

«Κάποιες φορές οι άνθρωποι με φοβούνται. Κάποιοι άνθρωποι είναι γεμάτοι περιέργεια, κανείς όμως δεν μου έχει δείξει έλλειψη σεβασμού από κοντά», αναφέρει.

«Αισθάνομαι φυσιολογικός όπως και όλοι οι άλλοι παρά το γεγονός ότι μου υπενθυμίζουν ότι είμαι διαφορετικός. Κάποιες φορές οι άνθρωποι που μοιάζουν φυσιολογικοί είναι τα χειρότερα πλάσματα που υπάρχουν», συνεχίζει.

Ο Caras θέλει ο κόσμος να μάθει ότι είναι κάτι παραπάνω από ένας άνθρωπος με τατουάζ. Όταν δεν εργάζεται, δεν είναι με την οικογένειά του ή δεν φροντίζει τον σκύλο του, Thanos, κάνει εθελοντική εργασία για να βοηθήσει άλλους. «Σώσω ζώα όποτε μπορώ», λέει.

Generated by Feedzy