«Δώστε μας μια παράταση ζωής» – Τι είπε στο δικαστήριο ο γιατρός που τον πυροβόλησε η πρώην σύντροφός του

Με μία έκκληση προς τους δικαστές και τους ενόρκους του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας που κρίνουν την υπόθεση της επίθεσής σε βάρος του από την πρώην σύντροφό του που κάθεται στο εδώλιο, σφράγισε την κατάθεσή του ο γιατρός – θύμα της υπόθεσης που χθες ολοκληρώθηκε η εξέτασή του.

«Δώστε σε μένα και την οικογένεια μου μια παράταση ζωής, αν βγει έξω οι μέρες μας είναι μετρημένες», είπε χαρακτηριστικά σε μία αποστροφή της κατάθεσής του ο μάρτυρας, ο οποίος σκιαγράφησε το πορτρέτο της κατηγορούμενης με το πιο σκοτεινά χρώματα.

«Έχει επιτεθεί στη σύζυγο μου. Έκανε φθορές στο αυτοκίνητο μου στην πυλωτή και όταν πήγε η σύζυγός μου να δει τη ζημιά, την περίμενε κρυμμένη και της επιτέθηκε και πήγαμε στο νοσοκομείο. Άλλη φορά της επιτέθηκε μπροστά στο παιδί και άρχισε να της χτυπάει το κεφάλι στο δάπεδο και την γλίτωσαν δυο ένοικοι της πολυκατοικίας που άκουσαν τις φωνές» ανέφερε ο μάρτυρας ο οποίος εξέφρασε την βεβαιότητα πως η κατηγορούμενη δεν έδειξε καμία μεταμέλεια μετά την πράξη της καθώς, όπως ανέφερε, του έστειλε ένα «υβριστικό μήνυμα» ενώ βρισκόταν σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

«Μου εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της που είμαι ακόμα ζωντανός. Μου έγραφε “βόθρε” και κάτι τέτοια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 50χρονη κατηγορούμενη, η οποία επέλεξε να μην έχει συνήγορο υπεράσπισης, αντέδρασε όταν από την έδρα ζητήθηκε από το μάρτυρα να μην απαντήσει σε άσχετες με την υπόθεση ερωτήσεις της.

«Είστε μεροληπτικοί έως ρατσιστές μαζί μου» είπε η 50χρονη απευθυνόμενη στους δικαστές.

Στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην πυλωτή του σπιτιού τους την ημέρα της επίθεσης αναφέρθηκε και η σύζυγος του γιατρού με την οποία μεγαλώνει η κόρη της κατηγορούμενης από το 2015.

«Το έχω σαν παιδί μου, είναι παιδί του συζύγου μου. Μεγαλώνει με αγάπη μαζί μας» είπε η μάρτυρας με την κατηγορούμενη εξοργισμένη να φωνάζει: «Τι ξέρει αυτή; Ρωτάτε λάθος άτομα».

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε ένας γείτονας, γιατρός στο επάγγελμα, ο οποίος άκουσε τους πυροβολισμούς και το παιδί να φωνάζει: «τι κανείς, σκοτώνεις το μπαμπά μου». «Άκουσα και το θύμα να φωνάζει «τι κανείς τώρα». Το θύμα ήταν αιμόφυρτο. Είχε αισθήσεις. Βγήκα έξω να δω που ήταν η κατηγορούμενη. Ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο. Επέστρεψα να δώσω τις πρώτες βοήθειες» περιέγραψε ο μάρτυρας με την κατηγορούμενη να αμφισβητεί όχι μόνο την κατάθεση του αλλά και την ιδιότητα του λέγοντας πως τον θυμάται «ως προσωπική ασφάλεια του φερόμενου θύματος».

Η δίκη διεκόπη για την 1η Δεκεμβρίου με την απολογία -εκτός απροόπτου- της κατηγορούμενης.

Generated by Feedzy