Ποια είναι Ελληνίδα που κόπηκε από το GNTM και τώρα σαρώνει τα βραβεία της βιομηχανίας του πορνό

Με την πρώτη ματιά μάλλον δεν θα την αναγνωρίσεις. Αν όμως κοιτάξεις λίγο καλύτερα, τότε ίσως καταλάβει ότι είναι η γλυκιά κοπέλα, που πριν από δύο χρόνια πέρασε από το GNTM, ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι.

Σήμερα είναι πλέον μια διάσημη πρωταγωνίστρια εpωτικών ταινιών. Κι αν το όνομα Χριστίνα Ανδρεάδου δεν σας λέει κάτι, είναι γιατί η καλλονή από τη Θεσσαλονίκη έχει επιλέξει το καλλιτεχνικό Christy White, ως ηθοποιός σε ταινίες ενηλίκων.

Μάλιστα, η Christy White θεωρείται ανερχόμενο αστέρι στη βιομηχανία ταινιών ανηλίκων. Αυτό αποδεικνύεται και από τις τέσσερις υποψηφιότητες στα φετινά AVN Awards, τα Όσκαρ των ταινιών πορνό, που θα διεξαχθούν στις αρχές Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας, όπου και αναμένεται να δώσει το «παρών».

Πιο συγκεκριμένα η Christy White είναι υποψήφια για:

Καλύτερη διεθνής ομαδική σκηνή: Inna Innaki, Christy White, Teo, Misha Maver, Rosa Rozita, Nek Sinner
Καλύτερη διεθνής εξ ολοκλήρου γυναικεία σκηνή: Christy White, Misha Maver
Καλύτερη διεθνής σκηνή με άντρα-γυναίκα: Christy White και Nek Sinner
Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη διεθνής στάρλετ: Christy White.

Οι σπουδές στην υποκριτική και το πέρασμα από το GNTM

Κι όλα αυτά από ένα κορίτσι που σπούδασε υποκριτική στη σχολή του Μαυρίκιου Μαυρικίου, περιόδευσε με θίασο πέρσι το καλοκαίρι, αλλά τελικά έμελλε να θριαμβεύσει στον χώρο των εpωτικών ταινιών.

Εκεί όπου δουλεύει και ο σύντροφος της Νεκτάριος, για τον οποίο είπε σε πρόσφατη συνέντευξη της, ότι ζήλεψε όταν την είδε να γυρίζει εpωτική σκηνή με μια γυναίκα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η Χριστίνα προσπαθεί να αποτινάξει από πάνω της την ταμπέλα της πρώην παίκτριας στο GNTM που την ακολουθεί σε ό,τι κι αν κάνει, μετά το πέρασμα της από το παιχνίδι.

Έφτασε μέχρι το boot camp αλλά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι, κάτι που δεν την ένοιαξε καθόλου, αφού συμμετείχε, όπως είπε μετά, για να γίνει πιο γνωστή σε ένα μεγάλο κοινό.

Παραδέχτηκε ότι έχει κάνει σχέση με γυναίκα το 2017 η οποία διήρκησε ένα χρόνο, η οποία πήγε να τη δει σε μαγαζί που δούλευε και τη φίλαγε μπροστά στο Νεκτάριο, με σκοπό να τον κάνει να ζηλέψει.

Εξακολουθεί να μη δέχεται να γυρίσει ερωτική σκηνή με άλλον άντρα εκτός από τον Νεκτάριο, και αρνήθηκε πρόταση από μεγάλη εταιρεία του εξωτερικού που της έδινε 10.000 ευρώ για να έχει άλλον παρτενέρ.

Στην ίδια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό Hot News παραδέχθηκε ότι έχει πέσει παλιότερα θύμα του revenge ρorn, όταν ο πρώην της διέσπειρε βίντεο από προσωπικές τους στιγμές, κάτι που πλήγωσε πολύ την Ελληνίδα σταρ αισθησιακών ταινιών που θέλει να σαρώσει τα βραβεία στο Λας Βέγκας.

Generated by Feedzy