Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γεωργιάδη με τρικάκια και μακαρόνια

Παρέμβαση στο σπίτι του Άδωνη Γεωργιάδη πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, ο Ρουβίκωνας. «Η φτώχεια δεν αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακά κόλπα» αναγράφεται στα τρικάκια που πέταξε στην είσοδο του σπιτιού του υπουργού ο Ρουβίκωνας, ο οποίος συνόδευσε τα τρικάκια και με πακέτα μακαρόνια, σε μια ευθεία αναφορά στο «καλάθι της νοικοκυράς», ένα από τα όπλα που ενεργοποίησε η κυβέρνηση κατά της ακρίβειας.

Άμεση ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης με τον εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να μιλά για άνανδρη επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα και να ζητά την καταδίκη της από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

«Πριν από λίγο στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, την ώρα που μέσα στο σπίτι βρισκόταν τα παιδιά του, επιτέθηκαν οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα. Καταδικάζουμε αυτή την άνανδρη επίθεση από τους τραμπούκους της οργάνωσης αυτής και το ίδιο περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Καθαρά και απόλυτα» αναφέρεται στη δήλωση Οικονόμου.

Κάθε φορά που λέω κάτι άσχημο για τον Τσίπρα…

Στη σύμπτωση ότι κάθε φορά που μιλάει άσχημα για τον Αλέξη Τσίπρα ο Ρουβίκωνας «επιτίθεται στο σπίτι του» εστίασε στο πρώτο σχόλιο του ο ίδιος ο υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας ωστόσο «μπα σύμπτωση θα είναι και ο @syriza_gr σίγουρα καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε..»

Η τελευταία προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα από τον υπουργό Ανάπτυξης ήταν αυτή που τον είπε «τεμπέλη και ανεπάγγελτο» από το βήμα της Βουλής.

Ένα περίεργο πράγμα όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον @atsipras έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα…μπα σύμπτωση θα είναι και ο @syriza_gr σίγουρα καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε.. pic.twitter.com/8rOCSiBvD7

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 17, 2022

Στο δεύτερο σχόλιο του ο κ. Γεωργιάδης σχολιάζει τα πακέτα μακαρόνια που πέταξαν τα μέλη του Ρουβίκωνα, συμπληρώνοντας «άμα δεν έχει κάνει φτωχός και τα έχεις όλα έτοιμα στην ζωή σου πως να εκτιμήσεις την αξία αυτών των τροφίμων που πέταξαν….το »Καλάθι» πόνεσε πολύ τελικά…»

Τώρα βλέπω ότι πέταξαν και μακαρόνια οι «επαναστάτες» το Ρουβίκωνα για να διαμαρτυρηθούν και καλά για το Καλάθι…άμα δεν έχει κάνει φτωχός και τα έχεις όλα έτοιμα στην ζωή σου πως να εκτιμήσεις την αξία αυτών των τροφίμων που πέταξαν….το «Καλάθι» πόνεσε πολύ τελικά… pic.twitter.com/DyGntq0dTe

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 17, 2022

Generated by Feedzy