«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: Τι σκαρώνουν τα τρία κορίτσια στο αποψινό επεισόδιο

Απόψε, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 21.00, η αγαπημένη κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, μας ταξιδεύει στην απρόβλεπτη καθημερινότητα των συνονόματων ηρωίδων.

Επεισοδιακοί χωρισμοί, ερωτικές σχέσεις που έχουν βαλτώσει, παράξενες συμβουλές από στενές φίλες, εξοντωτικές δίαιτες, είναι λίγα μόνο από τα διασκεδαστικά θέματα που θα απασχολήσουν τη Μαίρη, τη Μαίρη και τη Μαίρη!

Και αυτή την Παρασκευή, η Μαρία Καβογιάννη ως guest star, υποδύεται στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με μοναδικό τρόπο μία ευέξαπτη διαιτολόγο.

Τι θα δούμε απόψε Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στις 21.00

Επεισόδιο 13

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Η Μαίρη δυσκολεύεται να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Γιάννη, καθώς εκείνος βρίσκεται ακόμα στο γραφείο. Εννοείται όμως ότι δεν το παραδέχεται. Την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και την γκρίνια της τα πληρώνει φυσικά η κολλητή της, η Μπέτυ.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Συνεχίζει τις προσπάθειες να ξεσηκώσει λίγο τη βαλτωμένη ερωτική ζωή με τον Γιώργο. Ακούει τις συμβουλές της Μιμίκας και αποφασίζει να του εκμυστηρευτεί τις φαντασιώσεις της. Όταν ο Γιώργος πείθεται να κάνει το ίδιο, η Μαίρη αντιμετωπίζει μια καινούργια πρόκληση.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Ενώ συνεχίζει την απαιτητική δίαιτα που της έχει ορίσει η διακεκριμένη διαιτολόγος Ερατώ Μπαλομένου (Μαρία Καβογιάννη), η κυρία Ντίνα κάνει τα πάντα για να αποτύχει η προσπάθειά της.

Επεισόδιο 14

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Ο χωρισμός και η μοναξιά την κάνουν να γκρινιάζει συνέχεια. Ευτυχώς που υπάρχει η Μπέτυ για να ακούει τα παράπονά της.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Πρέπει να καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο μαζί με τον Γιώργο, προκειμένου να καταφέρουν να ανταποκριθούν στο πρόγραμμα του γιου τους, που είναι τις καθημερινές γεμάτο με εξωσχολικές δραστηριότητες και το Σαββατοκύριακο με παιδικά πάρτι.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Πεινάει συνέχεια. Η διαιτολόγος Ερατώ Μπαλομένου της έχει κόψει σχεδόν τα πάντα. Η Μαίρη έχει φτάσει στα όριά της και η ρήξη σεν θα αργήσει να έρθει.

Πρωταγωνιστούν

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα,

η Σύλβια Δελικούρα,

η Βάσω Γουλιελμάκη,

η Μαίρη Σταυρακέλλη

και η Πηνελόπη Πιτσούλη

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Γιάννα Ζιάννη, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά

«ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ»

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΑΠΟΨΕ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

#ΜaryMaryMary

Generated by Feedzy