Νάσος Ηλιόπουλος: «Δεν τιμά τον κ. Οικονόμου να παριστάνει τον ανόητο – Επαναδιαπραγμάτευση της ελληνογαλλικής συμφωνίας»

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς επιτέθηκε στον Γιάννη Οικονόμου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, αναφορικά με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για την ομιλία Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν περιμέναμε ότι θα τολμούσε να δώσει μισή απάντηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών ο εκπρόσωπος του εθνικού κοριού«, σημείωσε ο κ. Ηλιόπουλος.

«Δεν τον τιμά να παριστάνει τον ανόητο»

«Ωστόσο δεν τον τιμά το να παριστάνει τον ανόητο», δήλωσε χαρακτηριστικά, «επαναλαμβάνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ‘καταργήσει’ τις συμφωνίες για τα γαλλικά εξοπλιστικά, ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι θα τις επαναδιαπραγματευθεί, προκειμένου χρήματα από τα 14 δις που υπέγραψε μόνος του ο κ. Μητσοτάκης σε δυο χρόνια, να μείνουν στην εγχώρια βιομηχανία, όπως συμβαίνει σε όλα τα σχετικά προγράμματα σε όλες τις χώρες του κόσμου».

Τέλος, ο Νάσος Ηλιόπουλος απηύθυνε ένα ερώτημα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ζητώντας του αν «μπορεί να απαντήσει, εάν παρακολουθούσαν τον γενικό διευθυντή εξοπλισμών κ. Αλεξόπουλο, για να ελέγχουν τη ροή του χρήματος από τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών που υπέγραψαν»,

Generated by Feedzy