Ομολόγησε την άγρια δολοφονία της Zara Aleena

Πέντε μήνες μετά την τραγική δολοφονία της Zara Aleena, ο Jordan McSweeney ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του, σοκάροντας την κοινή γνώμη.

Ο 29χρονος κατά συρροή δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων είχε αποφυλακιστεί 9 μέρες πριν από την άγρια δολοφονία και τη σεξουαλική κακοποίηση της άτυχης 35χρονης στο ανατολικό Λονδίνο.

Τη μοιραία νύχτα της Κυριακής 26 Ιουνίου, κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας έχουν καταγράψει τον 29χρονο Jordan McSweeney να ακολουθεί και άλλες γυναίκες στον δρόμο προτού βρεθεί στον δρόμο του η 35χρονη Zara.

Κατά τη σημερινή ακρόαση, ο δράστης, σύμφωνα με την DailyMail, ομολόγησε την ενοχή του για τον φόνο και τη σεξουαλική κακοποίηση της πτυχιούχου Νομικής, η οποία εκείνη την ώρα επέστρεφε σπίτι από βραδινή έξοδό της.

Οι τελευταίες στιγμές της Zara Aleena

Ο 29χρονος της έστησε ενέδρα και τη γρονθοκόπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, προτού τη σύρει σε άλλο δρόμο και αρχίσει να την κλωτσά ενώ βρισκόταν πεσμένη στο έδαφος.

Ενώ η 35χρονη Zara Aleena ήταν ετοιμοθάνατη, ο 29χρονος την κακοποίησε σεξουαλικά πριν της αρπάξει την τσάντα, το κινητό και τα κλειδιά της. Αφού απομακρύνθηκε, επέστρεψε ξανά για να της δώσει το τελειωτικό χτύπημα.

Ήταν οι φωνές της 35χρονης Zara που ξύπνησαν τους κατοίκους της περιοχής και κάλεσαν την αστυνομία. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αρχές, η Zara Aleena ήταν βαρύτατα τραυματισμένη.

Ο εισαγγελέας Oliver Glasgow ανέφερε ότι ο 29χρονος δράστης του στυγερού εγκλήματος αναγνωρίστηκε από αυτόπτες μάρτυρες και τα πλάνα που κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας στην περιοχή.

«Αιμορραγούσε και δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Είχε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και ήταν μερικώς γυμνή. Οι διασώστες προσπάθησαν να την κρατήσουν στη ζωή αλλά τα τραύματα ήταν τόσο σοβαρά που δεν μπορούσε να γίνει τίποτα για να σωθεί», υπογράμμισε ο εισαγγελέας.

Generated by Feedzy