Το θεατρικό ντεμπούτο της Νατάσας Παζαΐτη – Ο Κώστας Καραμανλής ήταν εκεί

Γνωστή για την κοινωνική της δράση και τις πνευματικές της ανησυχίες, η Νατάσα Παζαΐτη έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο, το οποίο και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ειδικότερα, η σύζυγος του Κώστας Καραμανλής ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι και ενσάρκωσε την ανιψιά Ελένη στην παράσταση «Η θεία από το Σικάγο».

Η γνωστή θεατρική παράσταση ανέβηκε στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών από τις 11 έως τις 14 Νοεμβρίου, με πρωτοβουλία τη μη κερδοσκοπικής εταιρείας ARTE και όπως είναι γνωστό, τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού.

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρέθηκε η Δήμητρα Δερμιτζάκη, ενώ τη διασκευή του σεναρίου έκανε η Αθηνά Κασκαρέλη, η οποία και υποδύθηκε τη θεία από τη Σικάγο.

«Η θεία από το Σικάγο» στο Κολλέγιο Αθηνών: Με μία από τις κλασικές και πιο αγαπημένες κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου, η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ARTE συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

Φωτογραφίες της βραδιάς

Από την βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η οικογένεια της Νατάσας Παζαΐτη. Ο πρώην πρωθυπουργός και τα 19χρονα δίδυμα παιδιά τους, Αλέξανδρος και Αλίκη, ήταν εκεί προκειμένου να χαρίσουν το πιο θερμό χειροκρότημά τους.

Στην παράσταση βρέθηκαν και άλλοι γνωστοί άνθρωποι που τίμησαν την παράσταση με τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ανάμεσά τους και η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη με τον επιχειρηματία σύντροφό της, Τίμο Τζάνες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης ανέβασε και ένα βίντεο από την ερμηνεία της Νατάσας Παζαΐτη στη σελίδα του στο Facebook.

Generated by Feedzy