Το Σπίτι με το MEGA απόψε έχει πάρτι με τον Πασχάλη

Έχουν λείψει σε όλους εκείνα τα κεφάτα πάρτι περασμένων δεκαετιών. Η μουσική έπαιζε δυνατά, τα τραγούδια ήταν σε όλους γνωστά, ο χορός ήταν βασική προϋπόθεση, οι άνθρωποι έρχονταν κοντά.

Ένα τέτοιο ακριβώς πάρτι θα αναβιώσει απόψε στις 21.00, το «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά, ως εξαιρετική οικοδέσποινα, μας υποδέχεται με την καλύτερη διάθεση και με καλεσμένο τον Πασχάλη. Από τους θρυλικούς Olympians, όταν μεσουρανούσε ως ποπ είδωλο στα 60s και στα 70s, αλλά και με διαρκή παρουσία στα μουσικά πράγματα σε κάθε δεκαετία, ο Πασχάλης δεν έλειψε ποτέ. Γι’ αυτό ακριβώς, αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα πάρτι που διοργανώθηκαν ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!

Με μία φωνή σήμα-κατατεθέν, πάντα εντυπωσιακή και αναλλοίωτη στον χρόνο, θα τραγουδήσει όλες τις τεράστιες επιτυχίες του: «Το κορίτσι του Μάη», «Αλέξης», «Το σχολείο», «Τρελοκόριτσο», «Ο Τρόπος», «Στο μπαράκι», «Παραδώσου λοιπόν», «Είσαι το ταίρι μου» κ.ά.

Αλλά και γενναιόδωρα, όπως ένας τόσο σημαντικός καλλιτέχνης ξέρει να κάνει, θα μοιραστεί τη σκηνή με εκλεκτούς καλεσμένους: τη Μαντώ, τον Νίκο Βουρλιώτη, το συγκρότημα Εκείνος & Εκείνος και τον  Δημήτρη Κοντολάζο. O Φίλιππος Τσεμπερούλης θα τον συνοδεύσει μοναδικά με το σαξόφωνό του. Την ορχήστρα διευθύνει ο Αντώνης Γουνάρης.

Τιμώντας με τον δικό του, πολύ τρυφερό τρόπο, τον αγαπημένο του φίλο Δάκη που έφυγε από τη ζωή, ο Πασχάλης θα ερμηνεύσει το «Τόσα καλοκαίρια» και θα αποκαλύψει στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες πτυχές της φιλίας τους.

Η κόρη του, Ζίνα Αρβανιτίδη, δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή την ξεχωριστή βραδιά, κάνοντάς του την ωραιότερη έκπληξη: θα ανέβει στη σκηνή και θα τραγουδήσουν μαζί, χαρίζοντας μας μία πολύ τρυφερή στιγμή.

Όλα θα ειπωθούν, όλα θα τραγουδηθούν και αυτό το πάρτι θα κορυφωθεί με πολύ χορό. Μπλουζ, shake, αλλά και το αγαπημένο από τα παλιά «τρενάκι» θα ξεσηκώσει τους πάντες, ανεβάζοντάς τους επί σκηνής και αναβιώνοντας το αυθόρμητο κέφι άλλων, πιο ανέμελων εποχών.

Γιατί όχι; Μπορούμε να δυναμώσουμε την ένταση στην τηλεόραση και αυτό το Σαββατόβραδο να πλημμυρίσει από ατόφια διασκέδαση, όπως τη θυμούνται οι παλιοί και θα ήθελαν να τη βιώσουν και οι νεότεροι!

«Σπίτι με το MEGA»: Απόψε, στις 21:00 στο MEGA

Generated by Feedzy