Κάνιε Γουέστ: Κατεβαίνει για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024

Οι ακραίες δηλώσεις του έχουν προκαλέσει χιλιάδες αντιδράσεις, έχει χάσει followers, συμφωνίες εκατομμύριων και πολλούς φίλους από το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Παρόλα αυτά ο Κάνιε Γουέστ δεν πτοήθηκε καθόλου και αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Αμερικής το 2024.

Ο διάσημος ράπερ παραδέχτηκε ότι ο Μίλο Γιαννόπουλος είναι αυτός που τον στηρίζει και τον βοηθάει στην καμπάνια του σε βίντεο και κυκλοφόρησε στο Twitter αλλά όχι στον δικό του λογαριασμό.

Η πλατφόρμα είχε κλειδώσει τον προσωπικό του λογαριασμό μετά τις προκλητικές του δηλώσεις αλλά ο Γουέστ βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει τις προθέσεις του.

#BREAKING: Ye (formerly known as Kanye West) officially announced he is running for U.S. President in 2024. pic.twitter.com/4MrSA3x7Et

— Lay Solidarity Movement (@CathSolidarity) November 20, 2022

«Αυτός είναι ο Milo, που βοηθάει στην καμπάνια», είπε ο 45χρονος ράερπ, στο βίντεο που δημοσίευσε ο λογαριασμός «PatriotTakes» με έναν να ρωτάει αν «αυτό είναι ανακοίνωση».

Στη συνέχεια, ο εικονολήπτης ρώτησε τον Γουέστ, «Δηλαδή θα είσαι υποψήφιος;». «Ναι», απάντησε  γελώντας. «Είναι απλό, γιατί κανείς δεν μπορεί να μου πει, ξέρεις, «πρέπει να πεις αυτό, δεν πρέπει να πεις εκείνο»,  Απλώς προχωράμε προς το μέλλον».

Νωρίτερα την Κυριακή, ο μουσικός που έγινε σχεδιαστής δημοσίευσε ένα μήνυμα στο προφίλ του στο Twitter για να δει αν ο λογαριασμός του αποκαταστάθηκε από τότε που ο Έλον Μασκ ανέλαβε την εταιρεία.

“Δοκιμάζω αν το Twitter μου ξεμπλόκαρε”, έγραψε ο West στους σχεδόν 32 εκατομμύρια ακολούθους του.

2024 pic.twitter.com/CJsmMGhExW

— ye (@kanyewest) October 8, 2022

Generated by Feedzy