Κιβωτός του Κόσμου: «Μας πήραν τα παιδιά μας, τα χτυπάνε, τα βιάζουν»

Ένταση επικράτησε, το πρωί της Δευτέρας, στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό, με ζευγάρι Σύρων να ζητά πίσω τα παιδιά του μετά το τσουνάμι των καταγγελιών.

Ο Ανουάρ Μπάκρι, γενικός γραμματέας της Ένωσης Σύρων Ελλάδος βρέθηκε στον Κολωνό μαζί με γονείς, από τους οποίους είχαν απομακρυνθεί τα τέσσερα παιδιά τους.

Οι γονείς με τον κ. Μπακρί βρέθηκαν έξω από το κτήριο και έσπασαν την πόρτα ζητώντας να επιστρέψουν τα τέσσερα παιδιά. «Τα παιδιά μας! Τα παιδιά μας θέλουμε να δούμε, τα έχουν φυλακή!» είπε ο Ανουάρ Μπάκρι.

Διαβάστε επίσης: Πλεύρης για Κιβωτό του Κόσμου: Αν ισχύουν οι καταγγελίες, κόσμος θα μπει φυλακή

Σε ερώτηση γιατί έχουν απομακρυνθεί τα παιδιά ο κ. Μπάκρι είπε «για τον κακό τους τον καιρό, για να τα πουλήσουν. Υιοθεσίες εκεί είναι όλη η ιστορία. Για να τα πουλήσουν με εκατομμύρια. Ιδιόκτητο είναι το κτήριο αυτού του σατανά του Παπανικολάου αυτό το κτήριο, πού τα βρήκε τα λεφτά; Θα τα πούμε όλα κάποια στιγμή δεν θα αφήσουμε τίποτα να μην βγει στο φως». Οπως είπε, τα τέσσερα παιδιά δεν γνωρίζονται μεταξύ τους «τους έχουν χωρίσει, δύο στην Καλαμάτα και τα πλάκωσαν στο ξύλο, του ενός του σπάσανε το χεράκι. Γ@@@ την πίστη τους! Αυτοί δεν έχουν πίστη είναι πίστη του σατανά, γι αυτό βρίζω. Είναι απίστευτα πράγματα αυτά. Πού βρισκόμαστε στη ζούγκλα; Είπαμε σεβόμαστε τη χώρα που μας φιλοξενεί αλλά όχι να μας πάρουν τα χέρια μας…».

«Μας πήραν τα παιδιά μας, μας τα χτυπάνε, τα βιάζουνε» είπε ο Ανουάρ Μπάκρι.

Generated by Feedzy