Πέθανε θρυλικός πρωταγωνιστής των Power Rangers

Ο ηθοποιός και αθλητής των μικτών πολεμικών τεχνών, Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά με υπερήρωες «Mighty Morphin Power Rangers», πέθανε σε ηλικία 49 ετών.

Ο Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ απέκτησε φήμη στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ως ο πράσινος ρέιντζερ, Τόμι Όλιβερ, ο οποίος στη συνέχεια γίνεται ο λευκός ρέιντζερ στην παιδική τηλεοπτική σειρά για υπερήρωες που είναι ιδιαίτερα ικανοί στις πολεμικές τέχνες. Από τη σειρά δημιουργήθηκαν ταινίες, φιγούρες δράσης και άλλα παιχνίδια.

Η σειρά είχε θέμα πέντε έφηβους που αποκτούσαν υπεράνθρωπες δυνάμεις και προστάτευαν τη Γη από το κακό. Άρχισε να προβάλλεται στο Fox το 1993 και απέκτησε στη συνέχεια κοινό σε όλο τον κόσμο.

Αναφορές για αυτοκτονία

Η αιτία θανάτου δεν αποκαλύφθηκε, αν και πολλές αναφορές δείχνουν ότι ο Φρανκ αυτοκτόνησε.

Ο θρυλικός πρώτος «κόκκινος Power Ranger» και αρχηγός της ομάδας Austin St. John έκανε δύο αναρτήσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά «μια φορά Ranger για πάντα Ranger». Με βίντεό του δηλώνει τη λύπη του.

“Once a ranger, always a ranger” thoughts and prayers…. #RIP #prayers pic.twitter.com/0GF3jdhQR1

— Austin St. John -ASJ (@ASJAustin) November 20, 2022

Η είδηση του θανάτου του Φρανκ ώθησε τους θαυμαστές της σειράς «Mighty Morphin Power Rangers» να κατακλύσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφιερώματα.

Rip Jason David Frank. The Greatest Power Ranger to have ever lived pic.twitter.com/8XDCRGEq36

— PuglifeGames (@PuglifeGamess) November 20, 2022

RIP to the best martial artist from the other valley, Jason David Frank. pic.twitter.com/5sp7NTYOzo

— Johnny Lawrence (@Sensei_JohnnyLa) November 20, 2022

Το TMZ δημοσίευσε πρώτο τον θάνατο του Φρανκ και ανέφερε ότι η δεύτερη σύζυγός του, Τάμι Φρανκ, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο. Ο ηθοποιός είχε τέσσερα παιδιά – ένα από τον γάμο του με την Τάμι Φρανκ και τρία από τον πρώτο του γάμο με τη Σάουνα Φρανκ.

Generated by Feedzy