Κιβωτός του Κόσμου – Νέα μαρτυρία στο Mega: «Υπήρχε αδιαφορία, τα παιδιά ήταν αφημένα στη μοίρα τους»

Για τις συνθήκες που επικρατούσαν στην Κιβωτό του Κόσμου μίλησε στο MEGA πρώην εθελόντρια της δομής. Όπως ριέγραψε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», τα παιδιά της Κιβωτού ήταν «αφημένα στην τύχη τους».

Για πλήρη αδιαφορία από την πλευρά των υπευθύνων έκανε λόγο η κ. Ράνια, η οποία πριν από περίπου χρόνια ήταν εθελόντρια στη δομή του Κολωνού ως εκπαιδευτικός. «Διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε καμία δομή. Τα παιδιά δεν ήταν σε καλή κατάσταση, μη συνεργάσιμα. Μπροστά μου δεν εμφανίστηκε κανένας πατέρας Αντώνιος. Υπήρχε μόνο μία θυρωρός, ας την πω έτσι, κι ένας κύριος 35 χρονών, ο οποίος με κατεύθυνε» είπε.

Διαβάστε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου: Ο πατέρας Αντώνιος ζήτησε από έγκυο να προχωρήσει σε έκτρωση – Νέα καταγγελία

«Δεν θυμάμαι να πέρασα από καμία συνέντευξη. Υπήρχε μία αδιαφορία εκεί μέσα. Θυμάμαι μόνο μία θυρωρό, η οποία δεν ξέρω τι ρόλο έπαιζε. Ήταν απρόσωπο το κλίμα. Υπήρχε μία δυσκαμψία στην Κιβωτό, ένα αρνητικό κλίμα για εμάς που προσφέραμε τόσα πολλά εκεί», δήλωσε.

«Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά…»

Η πρώην εθελόντρια τόνισε πως από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, ενώ το αίσθημα της απογοήτευσης ήταν έντονο.

«Πήγαινα σχεδόν κάθε μεσημέρι να κάνω μαθήματα στα παιδιά. Δεν υπήρχε κανένας να κατευθύνει το όλο σύστημα. Ήταν όλα αφημένα στη μοίρα τους. Είχα παρατηρήσει ότι τα παιδιά ήταν αφημένα εντελώς στην τύχη. Ένιωσα τρομερή απογοήτευση, γιατί πήγα να προσφέρω».

«Το κλίμα ήταν δύσοσμο. Όταν το έλεγα σε κάποιους γνωστούς μου μού έλεγαν «έλα, τι λες;». Εγώ είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο πατέρας Αντώνιος δεν μας κάλεσε ποτέ να μας πει κάτι, να μας συγχαρεί για το έργο μας. Τα παιδιά ήταν αφημένα στη μοίρα τους. Δεν ήθελαν καν να κάνουμε μάθημα. Προσπαθούσα να κάνω εκπαιδευτικό έργο και μόνο αυτό δεν γινόταν».

Η πρώην εθελόντρια τόνισε πως ουδέποτε είδε τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή.

Generated by Feedzy