Μαύρο Ρόδο: Η συγκλονιστική σκηνή της Κατερίνας Διδασκάλου

Τα καλά κρυμμένα μυστικά σιγά σιγά βγαίνουν στο φως και σταδιακά αποκαλύπτονται τραγικές στιγμές του παρελθόντος των ηρώων στο Μαύρο Ρόδο του MEGA.

Στο χθεσινό επεισόδιο η Ηγουμένη Φιλαρέτη, την οποία υποδύεται μοναδικά η Κατερίνα Διδασκάλου, «αποκαλύφθηκε» στο τηλεοπτικό κοινό της αγαπημένης σειράς.

Συγκεκριμένα σε μία συνάντησή της με την Ηγουμένη Αυξεντία, η Ηγουμένη Φιλαρέτη έφερε στο νου της στιγμές του παρελθόντος, που έριξαν φως στα σκοτάδια της.

Στη συγκλονιστική σκηνή που εκτυλίχθηκε, η ίδια βρίσκεται μέσα σε ένα ναό και κλαίει επάνω από μία εικόνα της Παναγίας. Εκεί εξομολογείται στο παπά του ναού όσα φρικτά έχουν συμβεί στη ζωή της.

Η σκηνή που συγκλόνισε

Η Φιλαρέτη είχε στο παρελθόν μία σχέση με έναν άντρα, που τελικά την παράτησε καθώς ήταν παντρεμένος. Όταν ζήτησε κονδύλι για το γυμνάσιο που δίδασκε από τον πεθερό του συντρόφου της, εκείνος το εξέλαβε ως απειλή κι ένιωσε ότι συνεχίζει να επεμβαίνει στη ζωή του.

Οι δυο τους συγκρούστηκαν σε ένα απόμερο σημείο με τον ίδιο να κρατά ένα πιστόλι. Τελικά από αυτήν τη μάχη έπεσε νεκρός ο σύντροφός της, καθώς το όπλο εκπυρσοκρότησε. Η Φιλαρέτη γέννησε το παιδί τους στη φυλακή κι έκτοτε δεν το είδε ποτέ.

Ανατρίχιασε το twitter

Tο twitter υποκλίθηκε στο υποκριτικό ταλέντο της Κατερίνας Διδασκάλου και εστίασε στο πόσο υποδειγματική κι αληθοφανής ήταν η ερμηνεία της.

«Μια διαλυμένη ψυχή σε ένα διαλυμένο σώμα» είπε η Ηγουμένη Φιλαρέτη στο Μαύρο Ρόδο, αποτυπώνοντας ξεκάθαρα τον πόνο που της βαραίνει τη ψυχή όλα αυτά τα χρόνια και δεν την αφήνει να βρει την ηρεμία της. Αυτό το σκοτεινό παρελθόν την οδήγησε στο να βρει τη λύτρωση στο δρόμο του Θεού.

Ανατριχίλα από την ερμηνεία της Κατερίνας διδασκάλου #mavrorodo

— Sofia Tzani (@sofia_tzani) November 23, 2022

Διδασκάλου διδάσκεις.
Δικό σου το σημερινό.#mavrorodo pic.twitter.com/iWIvscnygf

— Una Superiora Usurpadora (@melen_melia) November 23, 2022

Ανατριχιαστική σκηνή…

(Κατερίνα Διδασκάλου)Τη ταλέντο ρε κόρη που σε…! #mavrorodo pic.twitter.com/1tADS2ovbf

— Pope1991 (@Pope19911) November 23, 2022

#mavrorodo

Από το σημερινό επεισόδιο κρατάω μόνο την ερμηνεία της Διδασκαλου. pic.twitter.com/bnzvkjYaN5

— Una Superiora Usurpadora (@melen_melia) November 23, 2022

Generated by Feedzy