Μπρούνο Φερνάντες για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Συνεχίστε να του ασκείτε κριτική»

Η Πορτογαλία μπήκε με το δεξί στο Μουντιάλ, αλλά οι περισσότεροι συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπρούνο Φερνάντες έστειλε το δικό του μήνυμα, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να συνεχίσουν να ασκούν κριτική στον Ρονάλντο, καθώς έτσι, δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

«Πιστεύω ότι του αρέσει να δουλεύει κάτω από την αυστηρή κριτική όλων, οπότε προσεύχομαι να συνεχίσετε όλοι σας γιατί δίνει τον καλύτερό του εαυτό όταν το κάνετε αυτό.

Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να παίξω μαζί του στην Εθνική ομάδα και σε συλλογικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι το απίστευτο. Θα συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί του στην Εθνική ομάδα και για μένα το σημαντικότερο είναι να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η Πορτογαλία στο τουρνουά.

Αν το κάνουμε αυτό ο Κριστιάνο θα είναι χαρούμενος, το ίδιο θα είμαι και εγώ όπως και όλοι στην Πορτογαλία θα είναι χαρούμενοι για εμάς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Generated by Feedzy