ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τα δύο της παιδιά και τα έκρυψε στην μπανιέρα

Δύο μικρά παιδιά δολοφονήθηκαν από την ίδια τους την μητέρα. Ήταν μόλις 3 ετών το μεγάλο και 11 μηνών το μικρό.

Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό σημειώθηκε στο Μπρόνξ των ΗΠΑ, όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Times.

Διαβάστε επίσης: Τέξας: Εργαζόμενες σε σχολείο κλείδωσαν 5χρονο με ειδικές ανάγκες σε δωμάτιο μέχρι που έφαγε τα κόπρανά του

Τα βρήκε ο πατέρας τους

Η αστυνομικοί, έφτασαν στο σπίτι μετά από τηλεφώνημα των γειτόνων, διότι η μητέρα είχε περίεργη συμπεριφορά.

Ένας οικογενειακός φίλος είπε στους αστυνομικούς ότι τα παιδιά της γυναίκας ήταν με τον πατέρα τους, ο οποίος δεν βρισκόταν στο διαμέρισμα. Οι αστυνομικοί  έβαλαν τη γυναίκα σε ασθενοφόρο και η αστυνομία αποχώρησε.

Τα μικρά αδελφάκια βρέθηκαν λίγα λεπτά αργότερα με «πολλαπλές μαχαιριές» στο λαιμό και το σώμα τους στην μπανιέρα. Τα ανακάλυψε ο πατέρας τους σύμφωνα με την αστυνομία.

 

H μητέρα και ο πατέρας με το 3 ετών αγοράκι που δολοφονήθηκε

Η αστυνομία δεν έχει απαντήσει στο γιατί οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν στην πρώτη κλήση δεν βρήκαν τα παιδιά, πέρα από το ότι τους είπαν ότι τα παιδιά δεν βρίσκονταν στο διαμέρισμα.

Οι νέες λεπτομέρειες στη συγκλονιστική υπόθεση που συνέβη το Σάββατο προέκυψαν όταν ένας μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι η μητέρα φώναζε: «Τι έκανα; Τι έκανα;!» ενώ περιφερόταν έξω από το σπίτι πριν ανακαλυφθούν τα πτώματα των αγοριών.

Η 22χρονη μητέρα η οποία, σύμφωνα με γείτονα, είχε στο παρελθόν ψυχολογικά προβλήματα, κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο παιδιών της 3χρονων και 11 μηνών αντίστοιχα.

 

 

 

Generated by Feedzy