Πέτρος Φιλιππίδης: Η αποκάλυψη του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για την κατάρρευση του ηθοποιού

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση. Μάλιστα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην τηλεοπτική εκπομπή το Πρωινό περιέγραψε ιδιαίτερα γλαφυρά την στιγμή που ο ηθοποιός κατέρρευσε στο δικαστήριο. Να υπενθυμιστεί ότι η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και καθημερινά οι αποκαλύψεις για την υπόθεση είναι συγκλονιστικές.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημητρακόπουλος περιέγραψε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν μπορούσε να αναπνεύσει και δήλωσε πως ίσως θα ήταν καλύτερα να σκοντάψει και να πέσει από το μπαλκόνι, καθώς δεν τον θέλουν ούτε ζωντανό.

Διαβάστε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης: Αγριος τσακωμός στη δίκη του – Γιατί τα έβαλε με τη Λένα Δροσάκη

 «Δεν με θέλουν ούτε ζωντανό»

«Στη διακοπή της δίκης, όταν μείναμε μέσα στην αίθουσα μόνο ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Κική Μπακιρτζίδου, η Εύα Μπόμπολη, η Αθηνά Πολίτου, ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέρρευσε. Πρώτη φορά στη ζωή μας μετά από τόσους μήνες ποινική διαδικασία, είδαμε έναν Πέτρο Φιλιππίδη που δεν μπορούσε να αναπνεύσει, που είχε ταχυπαλμία και για πρώτη φορά το λέω και συγκλονίζομαι που το λέω, μας είπε: «Αισθάνομαι ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πάω στο σπίτι μου και να σκοντάψω και να πέσω από το μπαλκόνι. Δεν με θέλουν ούτε ζωντανό».

Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε μετά από τόσους μήνες τον Φιλιππίδη να μην μπορεί να αναπνεύσει από την κατάσταση που είχε έρθει και προσπαθήσαμε όλοι να τον συνεφέρουμε. Αυτό είναι μια στιγμή που ευτυχώς δεν το είδε ούτε το παιδί του ούτε η γυναίκα του. Το βιώσαμε όμως εμείς οι δικηγόροι. Τέτοια απογοήτευση, τέτοια συντριβή δεν είχε συμβεί, που έχουν περάσει τόσοι μήνες», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Δείτε το βίντεο

Generated by Feedzy