Ραγδαίες εξελίξεις στη Euroleague: Χορηγία 50 εκατ. ευρώ και ομάδα από το Ντουμπάι

Δημοσίευμα της «Μundo Deportivo» ρίχνει «βόμβα» στη Euroleague, αφού αναφέρει πως το Ντουμπάι επιθυμεί να συμμετάσχει με ομάδα στη διοργάνωση, βάζοντας στο τραπέζι 50 εκατ. ευρώ ως χορηγία για τη Λίγκα!

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει εμπλακεί σε αρκετά δημοσιεύματα με το Ντουμπάι, τόσο για το Final Four της φετινής σεζόν, αλλά και σε σενάρια για την είσοδο ομάδας αστέρων. Συγκεκριμένα, το άνοιγμα που έχει γίνει από τη Euroleague στην αγορά αυτή φαίνεται ότι θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις και μεγάλες αλλαγές, αφού στο δημοσίευμα του ισπανικού ΜΜΕ γίνεται λόγος τόσο για είσοδο ομάδας, αλλά και για σούπερ χορηγία που θα είναι πενταπλάσια σε σχέση με την τωρινή της Turkish Airlines.

Η τούρκικη αεροπορική εταιρία που έχει δώσει και το όνομα της στη διοργάνωση δίνει περίπου 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο, όμως από το Ντουμπάι είναι έτοιμοι για να προσφέρουν «τρελά» χρήματα. Όπως αναφέρει η «Mundo», η προσφορά είναι μέτρο πίεσης να δεχτεί η Euroleague τη συμμετοχής μίας ομάδας από τη χώρα, που ωστόσο δεν θα έχει ρόλο κομπάρσου, αφού φιλοδοξεί να ρίξει χρήματα και να αποκτήσει την «αφρόκρεμα» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο απλό να συμβεί, όμως η συζήτηση έχει πέσει στο τραπέζι και θα συζητηθεί στα επόμενα συμβούλια των μετόχων, ενώ υπάρχει και η φήμη ότι υπάρχει και επαφή για να γίνει η τελική φάση εκεί. Ειδικότερα, λέγεται πως υπάρχει πρόταση που εξετάζει η Euroleague, προκειμένου να γίνουν τρία συνεχόμενα Final Four στο Ντουμπάι.

Generated by Feedzy