ΗΠΑ: Τραμπούκος μαθητής ξυλοκοπεί άγρια τον καθηγητή του

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο στις ΗΠΑ, με μαθητή που ξυλοκόπησε άγρια τον καθηγητή του.

Ο λόγος είναι ότι ο καθηγητής δεν είπε στους γονείς του μαθητή, αυτά που ήθελε να ακούσει.

Διαβάστε επίσης: Βόλος: Ξυλοκόπησε τη γειτόνισσά της

Τον έστειλε στο νοσοκομείο

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε σε σχολείο στην Τζόρτζια των ΗΠΑ με τους άλλου μαθητές να καταγράφουν το περιστατικό σε βίντεο.

O καθηγητής στο λύκειο Discovery αποχώρησε από το σχολείο με αίματα και χτυπήματα στο κεφάλι που του προκάλεσαν ζάλη. Η επίθεση, πραγματοποιήθηκε μια ημέρα μετά την ενημέρωση των γονέων του μαθητή-τραμπούκου ότι δεν τα πήγαινε καλά στα μαθήματά του, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Τον ανήλικο τραμπούκο σταμάτησε άλλος μαθητής ο οποίος παρενέβη προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση και να σώσει τον εκπαιδευτικό από τη μανία του μαθητή. «Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα πρέπει να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού όταν πηγαίνει στη δουλειά του. Θέλω μαθητές και εκπαιδευτικοί να είναι ασφαλείς γιατί ο σύζυγός μου αγαπά τη δουλειά του» δήλωσε η γυναίκα του καθηγητή που δέχθηκε την επίθεση. Η ίδια, τέλος, ζήτησε περισσότερη ασφάλεια επισημαίνοντας ότι ήταν άλλος μαθητής αυτός που σταμάτησε την επίθεση.

Δείτε το βίντεο

 

A teacher in Lawrenceville, GA was beaten by a student 1 day after discussing this student’s poor performance with parents.

This school district also changed their discipline policies this year to be more lax & have reportedly seen a 31% increase in students involved in fights. pic.twitter.com/HfZvggOGh4

— Libs of TikTok (@libsoftiktok) November 30, 2022

Generated by Feedzy