Κλέλια Ανδριολάτου: Μιλά για το Maestro, τα παιδικά της χρόνια και τη ζωή στην Αθήνα

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» έδωσε η έδωσε η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του MEGA «Maestro».

Όπως αποκάλυψε η Κλέλια Ανδριολάτου στην Δέσποινα Καμπούρη, έχει δει όλα τα επεισόδια της σειράς πριν προβληθούν στην τηλεόραση και φανέρωσε ποια ήταν η αγαπημένη της σκηνή.

Διαβάστε επίσης: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποκαλυπτική συνέντευξη του… Maestro στο Down Town

«Είχα δει τα επεισόδια του «Maestro» πριν προβληθούν. Μαζευόμασταν όλοι στο σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, παραγγέλναμε και βλέπαμε τη σειρά. Το αποτέλεσμα που βλέπω στη σειρά είναι όπως το περίμενα, ίσως και καλύτερο».

«Η αγαπημένη μου σκηνή είναι η φαντασία της Κλέλιας στο οικογενειακό τραπέζι. Είχαμε περάσει φανταστικά, γιατί δεν υπήρχε ήχος στο σετ. Είμαι ένας άνθρωπος που βουτάω στο συναίσθημα. Όταν κάτι είναι υγιές δεν με αφορά η ηλικία, αλλά το μέγεθος της καρδιάς κάποιου».

«Η βέσπα με φόβιζε πολύ»

Η Κλέλια Ανδριολάτου αναφέρθηκε και στα μαθήματα πιάνου που έκανε για τις ανάγκες του ρόλου της.

«Τα μαθήματα πιάνου ήθελαν τρομερή μελέτη λόγω χρόνου και η βέσπα με φόβιζε πολύ, αλλά και τα δυο λειτούργησαν προσθετικά στο να αποδώσω καλύτερα τον ρόλο. Για τη σκηνή που παίζαμε πιάνο με τον Χριστόφορο είχαμε βάλει αυτοκόλλητα στα πλήκτρα για να παίξουμε. Έχω τόση εμπιστοσύνη στον Χριστόφορο γιατί ξέρει τι θέλει και πως θα το αποδώσει. Είναι γνώστης, δεν μας δυσκόλεψε καμία σκηνή. Δεν είχα σκεφτεί να παίζω σε σειρά του Παπακαλιάτη, αλλά το ήθελα πολύ. Ήταν πολύ ωραία η συγκυρία, γιατί μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή» είπε.

Η Κλέλια Ανδριολάτου πρωταγωνιστεί στην παράσταση Μοτέλ. Όπως είπε, οι ηθοποιοί προσπαθούν σε κάθε παράσταση να αφηγηθούν αυτή την ιστορία όσο καλύτερα μπορούν, γιατί επηρεάζονται και δεν είναι πολύ εύκολο.

«Μου έλλειψαν στιγμές ανεμελιάς»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, αλλά και τη ζωή της στην Αθήνα.

«Στον ελεύθερό μου χρόνο μου αρέσει να γράφω, έχω ημερολόγια και γράφω όταν πραγματικά το έχω ανάγκη. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν χορτασμένα από αγάπη. Το μονό που ίσως μου έλειψε ήταν λίγες περισσότερες στιγμές ανεμελιάς, γιατί δούλευα από μικρή. Δούλευα ως μοντέλο και κάθε εβδομάδα έπρεπε να ταξιδεύω, αυτό σε συνδυασμό με το σχολείο ήταν δύσκολο».

«Οι γονείς μου είναι στη Θεσσαλονίκη, αλλά εδώ έχω φίλους και συγγενείς. Δεν αισθάνομαι μόνη μου στην Αθήνα, αλλά γενικά μου αρέσει η μοναχικότητα. Στην Αθήνα ζω 8 χρόνια τώρα. Προσαρμόζομαι εύκολα σαν άνθρωπος και δεν τρομάζω για πράγματα που περνούν από το χέρι μου».

Ο μάγος που έγινε Maestro

Διαβάστε το Σάββατο στο Down Town μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο σκηνοθέτης του Maestro μιλά για τη σπουδαία σειρά που γράφει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και το Mega. Αναφέρεται στους ηθοποιούς της σειράς, στη δουλειά που έχει κάνει αυτά τα χρόνια και στο τι ορίζει αυτός ως «επιτυχία».

«Δεν έχω μετανιώσει για κάτι. Ισως θα προσπαθούσα να μην μου κόστιζαν κάποια πράγματα όσο μου κόστισαν», αναφέρει στη συνέντευξη στο Down Town που μπορείτε να πάρετε με τα «Νέα Σαββατοκύριακο.

Generated by Feedzy