Η συνάντηση Κουτσούμπα με τη Μαίρη Λίντα στο Γηροκομείο Αθηνών

Το Γηροκομείο Αθηνών επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Κουτσούμπας, με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ. Συνομίλησαν με τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται και αντάλλαξαν ευχές για δύναμη και υγεία.

Το κλίμα που επικρατούσε ήταν ιδιαιτέρως εγκάρδιο, ενώ τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ περίμενε μια… έκπληξη. Ο κ. Κουτσούμπας συνάντησε στο γηροκομείο τη Μαίρη Λίντα, η οποία τον υποδέχτηκε με το τραγούδι «Θα σε πάρω να φύγουμε».

Μαίρη Λίντα : Το μόνο που λείπει από τη ζωή μου είναι ο Χιώτης

Σημειώνεται η σπουδαία τραγουδίστρια ζει τα τελευταία χρόνια στο γηροκομείο.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας περιηγήθηκε στους χώρους του γηροκομείου, ενώ πραγματοποίησε και συνάντηση με τον πρόεδρο της διοίκησης, Σπύρο Χαμακιώτη, τον γενικό διευθυντή, Κώστα Σολδάτο και άλλα στελέχη της διοίκησης του ιδρύματος. Επίσης, συναντήθηκε και συνομίλησε με εργαζόμενους του γηροκομείου.

Κατά την επίσκεψή του ευχήθηκε στους φιλοξενούμενους του γηροκομείου «χρόνια πολλά», συνομίλησε μαζί τους και τους χάρισε χριστουγεννιάτικες κάρτες, παιδικές ζωγραφιές και ημερολόγια του ΚΚΕ. Παράλληλα, άκουσε τα κάλαντα από μαθητές του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Αθηνών που είχαν επισκεφθεί το χώρο για να τραγουδήσουν και να μοιράσουν δώρα στους φιλοξενούμενους.

«Η σκέψη και η καρδιά μας είναι κοντά στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν»

Κατά την επίσκεψή του ο Δ. Κουτσούμπας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αυτές τις μέρες η σκέψη μας και η καρδιά μας είναι κοντά στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν, είναι κοντά ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους που βρίσκονται και σε αυτό εδώ το γηροκομείο. Και βεβαίως είναι κοντά στα απροστάτευτα παιδιά, είναι κοντά στους χρόνια πάσχοντες, στα άτομα με αναπηρίες, είναι κοντά στις κακοποιημένες γυναίκες, αλλά και σε όλο το λαό μας που υποφέρει μπροστά σε μια ενεργειακή φτώχεια, στη μεγάλη ακρίβεια, στους πλειστηριασμούς, στο χαμηλό εισόδημα, στις χαμηλές συντάξεις, γι’ αυτά όλα, για τα οποία ευχόμαστε και ελπίζουμε με τον αγώνα μας να αλλάξουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Ευχηθήκαμε χρόνια πολλά, χρόνια καλά, με υγεία.

» Εδώ βρισκόμαστε σε ένα πραγματικά καταπληκτικό χώρο, ένα μεγάλο χώρο, με αξιόλογες υποδομές που φιλοξενεί αυτή τη στιγμή 120 συνανθρώπους μας, ηλικιωμένους, που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πάνω από 550 άτομα που το έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι το κράτος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Θα πρέπει η περιφέρεια, ο δήμος σε συνεργασία να βοηθήσουν τη διοίκηση, τους εργαζόμενους εδώ στο χώρο που με αυτοθυσία παλεύουν και για να κρατηθεί και για να αναβαθμιστεί και να νιώθουν όμορφα οι συνάνθρωποί μας, οι ηλικιωμένοι που μένουν εδώ. Σας ευχαριστώ, χρόνια πολλά με υγεία, με δύναμη σε όλους».

Generated by Feedzy