Τραγικό τροχαίο στο Βουκουρέστι: Βγήκε από το τεχνητό κώμα η 30χρονη

Αποσωληνώθηκε η 30χρονη Ελληνίδα η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο δυστύχημα με τουριστικό λεωφορείο στο Βουκουρέστι.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, 16 άτομα παραμένουν στο νοσοκομείο και κανείς δεν βρίσκεται πλέον σε καταστολή. Σε ξενοδοχείο της Ρουμανίας παραμένουν ακόμα 12 επιβάτες, στην πλειοψηφία τους συγγενείς των τραυματιών.

Τροχαίο στο Βουκουρέστι: Ξεσπάει η αδερφή του 53χρονου που έχασε την ζωή του – «Θα μου τους φέρναν και τους δύο σε κουτιά»

Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία, 9 άτομα τα οποία επέβαιναν στο τουριστικό λεωφορείο έχουν ήδη αναχωρήσει αεροπορικώς για την Ελλάδα ενώ αργότερα εντός της ημέρας θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Ελλάδα και άλλα 9 άτομα. Συνολικά μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας αναμένεται να έχουν επαναπατρισθεί 18 άτομα.

53χρονος Λαρισαίος ο νεκρός του δυστυχήματος

Από το τραγικό δυστύχημα έχασε τη ζωή του ένας 53χρονος από τη Λάρισα. Η σύζυγός του, με την οποία ταξίδευε για τις ημέρες των Χριστουγέννων, είναι μεταξύ των τραυματιών.

Έκκληση για την άμεση επιστροφή της σορού του αδελφού της που σκοτώθηκε την Παρασκευή (23/12) στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα με ελληνικό λεωφορείο στο Βουκουρέστι, απηύθυνε η αδελφή του 53χρονου Λαρισαίου.

«Ο αδερφός μου έφυγε» είπε η Βάσω Χλόψιου μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Θέλουμε να μάθουμε σε τι κατάσταση είναι η νύφη μου, αν είναι καλά για να επιστρέψει», δήλωσε η γυναίκα και ζήτησε «όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να έρθει στην Ελλάδα η σορός του αδερφού μου».

Η κ. Χλόψιου ανέφερε πώς η οικογένεια ενημερώθηκε ότι θα χρειαστεί πέντε με έξι ημέρες για να έρθει η σορός στην Ελλάδα. Η ίδια είπε ακόμη ότι το ΥΠΕΞ επικοινώνησε με την κόρη του αδερφού της και την ενημέρωσαν ότι ο πατέρας της είναι νεκρός.

«Μίλησα και με τη νύφη μου», συμπλήρωσε «και δεν γνώριζε πού ήταν ο άνδρας της».

«Από ‘κει και πέρα ζούμε ένα δράμα. Δεν πήρε κανείς τηλέφωνο, ούτε το ταξιδιωτικό γραφείο ούτε ο δήμος Λάρισας. Θέλω να βοηθήσουν τα παιδιά που έχασαν τον πατέρα τους, να στείλουν ψυχολόγο, να βoηθήσουν τη μητέρα μου που έχασε το γιο της. Τι να κάνω εγώ από εδώ με τη μάνα μου που χτυπιέται; Έστειλε το παιδί της για διακοπές και το έχασε, δεν θα γυρίσει ποτέ. Πήγε μετά από τόσα χρόνια διακοπές με τη γυναίκα του και δεν θα γυρίσει ποτέ» είπε.

Η κ. Χλόψιου ανέφερε ακόμη ότι η νύφη της έχει ράμματα στο κεφάλι και σπασμένα πλευρά. «Η νύφη μου ζει από θαύμα, θα θρηνούσα και τη νύφη μου» είπε χαρακτηριστικά.

Generated by Feedzy