Αυτοτρολάρεται για τα γαλλικά του – «Θα ανοίξω φροντιστήριο στο Κορωπί»

Στα πρώτα trends των ελληνικών social media έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του στα γαλλικά, οι οποίες έχουν γίνει viral και έχουν δώσει αφορμή για εκατοντάδες χιουμοριστικά σχόλια.

Την περασμένη Πέμπτη, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστικό μέγαρο των Βρυξελλών. Όμως η προφορά των γαλλικών του γνωστού δικηγόρου δεν ήταν και η καλύτερη με αποτέλεσμα στην φράση του «Η Εύα Καϊλή δεν υπήρξε ποτέ διεφθαρμένη» και συγκεκριμένα η γαλλική λέξη «corrompue», που σημαίνει διεφθαρμένη, να ακουστεί ως… «Κορωπί».

Το Γαλλικό Ινστιτούτο τρολάρει τα γαλλικά του Δημητρακόπουλου

Μετά τα δεκάδες σχόλια που δέχτηκε, ο δικηγόρος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναγνώρισε πως η προφορά του δεν ήταν η δέουσα και «αποκάλυψε» ότι παράλληλα με την δικηγορία, θα ανοίξει και ένα φροντιστήριο Γαλλικών… στο Κορωπί.

«Αγαπημένες-οι φίλοι, σας ανακοινώνω ότι παράλληλα με την δικηγορία, αποφάσισα να ανοίξω φροντιστήριο Γαλλικών στο ΚΟΡΩΠΙ (Corrompu-e) και θα το ονομάσω ΖΑΜΑΙ(Jamais). Σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ιδιαίτερα σε όσους γαλλομαθείς της Σορβόννης η κακή πράγματι προφορά μου αποτέλεσε αφορμή για χιούμορ, σχόλια, ειρωνεία» έγραψε στο Facebook ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Δείτε την ανάρτηση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου

Generated by Feedzy