Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» και συγκινεί [Βίντεο]

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα με το πρόβλημα υγείας του, και ταξίδεψε στη Βοστώνη των ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία.

Πλέον μπορεί και απολαμβάνει τις γιορτές, όπως τα άλλα παιδιά, ανοίγοντας -φυσικά- τα δώρα του!

Παναγιώτης Ραφαήλ: Στέκεται όρθιος μόνος του και κάνει τα πρώτα του βήματα

Οι γονείς του κοινοποίησαν ένα βίντεο στο Facebook, στο οποίο ο μικρός ανοίγει τα δώρα του και εύχεται σε όλους «Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα».

Μάλιστα στέλνει και ένα φιλί, ενώ λέει ποιο δώρο του άρεσε περισσότερο απ’ όλα.

«Τα πρώτα βήματα του μικρού μας»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ συγκινεί με ένα βίντεο που δημοσιεύουν οι γονείς του.

Σε ανάρτηση είχε κάνει η οικογένειά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προ 2 μηνών, αφού ευχαριστούσε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του 4χρονου και με την βοήθειά τους δόθηκε η ευκαιρία στο αγοράκι να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε εξειδικευμένη γονιδιακή θεραπεία, στη συνέχεια έγραφαν ότι ο μικρός «προοδεύει και δυναμώνει», μετά την επιτυχία της θεραπείας.

«Τα πρώτα βήματα του μικρού μας!!!

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε στο παιδί μας, στους γιατρούς του που τον φροντίζουν με αγάπη και στους θεραπευτές του που είναι πάντα δίπλα του με πολλή όρεξη!! Σας είμαστε ευγνώμονες, το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει!! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, να είστε όλοι καλά!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!!»

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του βίντεο ακούγεται η γλυκιά φωνή του μικρού να λέει πως θα πάει βόλτα και πως: «Θα κάνω χαμό, θα τα κάνω λίμπα».

Generated by Feedzy